Mag het nog?

January 18, 2018

We zitten alweer over de helft van januari. De beste wensen allemaal! Maar misschien heb ik het je ook al eerder gewenst hoor.

Ik begon hier half december namelijk al mee. Eerst op de ouderwetse manier met een kerstkaart. Niet iedereen heeft er een gekregen dus komt er ook nog wat op Facebook en Instagram. Eerst op de eigen tijdlijn en dan weer als reactie op het Facebookbericht van een ander. En die anderen reageerden ook weer op mij en dat geef je dan ook weer een like.... Tegen de tijd dat de jaarwisseling nadert beginnen de berichtjes via WhatsApp binnen te stromen.

 

Al dan niet vergezeld van filmpjes, foto's en afbeeldingen erbij. Als de vakantie erop zit heb je iedereen inmiddels driedubbel gehad. Wat een gezelligheid. Maar nu is het wel klaar.

Oh wacht... Dan komt dat moment dat je weer naar school moet om de kinderen weg te brengen of op je werk en begint het allemaal weer van voor af aan! Na een week zelfs nog. Maar dan komt langzaam die toevoeging erbij. "Mag het nog?" Of: "Eigenlijk mag het niet meer toch?" Verontschuldigt men zich.

 

 

Wat. Denk. Je. Zelf.

Natuurlijk mag het nog! Want het is superlief. En ook gemeend, ik weet het zeker. Zelfs na drie keer. Zijn  hier regels voor? Wie bepaald of het mag? Je gaat jezelf toch niet verontschuldigen omdat je iemand het beste wenst. Dus wat mij betreft: "Mag het nog?" mag niet meer!

 

De ingang van het nieuwe jaar symboliseert die nieuwe frisse start voor iedereen. En dat geldt ook voor mij met Stukje Tekst. Met een nieuwe website bestorm ik 2018. Alle gelukswensen heb ik ter harte genomen en erin gestopt. Ik hoop dat het te zien is. Dus of het nu mag of niet, hierbij trap ik 2018 officieel af voor Stukje Tekst. Dat het voor mij en jullie maar een heel succesvol jaar mag worden. Met vele Stukjes Tekst waar ik met ingang van 2019 weer met trots op zal terugkijken. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

meer stukjes tekst

November 19, 2018

October 12, 2018

Please reload

Zoeken met tags
Please reload

Over Stukje Tekst

Jan van Vlissingenhof

58 5709 AR Helmond

06-22388279

Bank NL71 RABO 0308185625 KVK 64869326

Stukje Tekst over
Saaie stukjes tekst
  • Stukje Tekst op Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon