Wussup peepz.

 

Ik heet Paulien en ik schrijf. Ik zal eerlijk zijn: dit is het meest akwarde stukje tekst op mijn website. Over anderen schrijven vind ik namelijk helemaal de shit. Maar dit niet echt, dus. Net als jij waarschijnlijk.

Jij hebt een verhaal en een doel. Ik luister goed, voel je aan, snap de boodschap en vind de woorden. Ik ga buiten de lijntjes, met zelfgemaakte regels als het moet. Er mag gelachen worden. Een scheutje brutaliteit, ik vind het heerlijk. Zo breng ik je dichterbij de mensen die jij graag aanspreekt, in een stem waarin jij jezelf herkent.

I like to keep it real. Je weet wel, eerlijk zijn. Gewoon doen. Niet nep, niet overdreven. Lekker jezelf zijn, want dat is goed genoeg. Je bént leuk. En ja: niet iedereen vind dat. Dus? Niet jouw mensen, niet jouw klant.

Want even serieus: jouw copy, jouw verhaal is meer dan gewoon wat info. Het is jouw persoonlijkheid. Jouw imago, jouw swag. Doe niet als de rest: breng de boodschap niet als een suffe postbode in een oranje uniform. Verpak het in een heel eigen persoonlijkheid.

Het is niet wat je zegt. Het is hóe je het zegt. Jouw onderneming of merk laat zichzelf zien in je copy. Je leest een glimlach of een knipoog, een zelfverzekerde houding en vastberaden blik tussen de regels door. Zo maak je indruk én vrienden. Ze vinden je leuk, willen meer weten en krijgen vertrouwen. Hell yes. Dat was de bedoeling.

 

Dus. Wil je lekker leesbare, activerende en kick-ass copy die je de aandacht pakken van de juiste mensen? Dacht het wel hè?

Over Stukje Tekst

Jan van Vlissingenhof

58 5709 AR Helmond

06-22388279

Bank NL71 RABO 0308185625 KVK 64869326

Stukje Tekst over
Saaie stukjes tekst
  • Stukje Tekst op Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon