Interview uitwerken

Ergens op af gaan, een ontmoeting, een goed gesprek. Vervolgens het verhaal context geven. Ik houd van dit proces. De mensen, de dingen die ze doen die het delen waard zijn. Zo kom ik nog eens ergens! Het stellen van de juiste vragen, het kiezen van invalshoek en de meerwaarde voor de doelgroep. Met oprechte nieuwsgierigheid en het vermogen om de diepte in te gaan vind ik de kern en maak ik het interessant. Is het gesprek al gevoerd, maar zelf geen tijd? Met audiomateriaal of goede aantekeningen kan ik ook een reeds uitgevoerd interview uitwerken.

Persbericht laten schrijven

Je hebt iets te melden, het moet van de daken. Met een saai persbericht pikt de media het echt niet op. Je bent niet de enige die iets kwijt moet. Een goede reden om een persbericht te laten schrijven. Een professionele aanpak met een slimme indeling zorgt dat je de lezers vastpakt. Ze lezen graag verder na een goede titel en een sterke intro. Je wilt dat jouw nieuws gedeeld wordt? Een tekstschrijver kent de regels, kiest een toon. Daarom kun je beter een persbericht laten schrijven.

Meer journalistiek

Een artikel voor een magazine of krant, of het nu een interview, sfeertekst bij een fotorapportage of een column betreft. Ik denk graag mee in creatieve vormen om de boodschap over te brengen, de sfeer te bepalen, de lezer te informeren of te vermaken. Communicatievraagstuk? Persbericht laten schrijven of interview uitwerken?

Over Stukje Tekst

Jan van Vlissingenhof

58 5709 AR Helmond

06-22388279

Bank NL71 RABO 0308185625 KVK 64869326

Stukje Tekst over
Saaie stukjes tekst
  • Stukje Tekst op Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon