Cv laten maken

Een cv laten maken? Dat moet je toch zelf doen? Niets is minder waar. Een goed cv maakt indruk en is veel meer dan een opsomming van opleiding en ervaring. Je hebt slechts zes seconden om de aandacht te pakken! Een mooie lay-out is belangrijk voor de eerste twee seconden. Nog vijf seconden over voor de inhoud. Als je hier te weinig aandacht aan besteedt, val je alsnog af. Om je te onderscheiden van de moordende concurrentie gaat het niet alleen om foutloos schrijven, maar vooral om de juiste keuzes. Wat moet erin en wat laat je weg? En waar hoort wat? De moeilijkheid van deze keuzes zit hem in het feit dat het over jezelf gaat. Zelfs de meest ervaren selecteurs vinden het nog lastig om hun eigen cv objectief te beoordelen. Het is daarom ook steeds gebruikelijker om een professional in te schakelen voor advies of om een cv te laten schrijven.

Professionele cv opmaak? Dat vraagt om een doelgerichte, persoonlijke aanpak.

En cv opmaak met een persoonlijk design is een goed begin. Door bestaande templates te personaliseren op vormgeving en indeling is het resultaat altijd uniek. Bij het bepalen wat een relevante inhoud en indeling, scheelt het veel als je een duidelijk doel voor ogen hebt. Zo kan de cv opmaak daar helemaal op afgestemd worden. De juiste informatie op de juiste plaatsen. Een te algemeen cv, met veel irrelevante informatie voor de functie is een gegarandeerd recept voor afwijzingen. Als dat lastig is kunnen we eerst in gesprek gaan. De juiste info moet eerst boven tafel komen.

Met mijn objectieve blik, creativiteit, kennis en ervaring, ben ik in staat een heel persoonlijk, kansen verhogend document te realiseren. Een cv opmaak helemaal in jouw persoonlijke stijl. Waarmee je tot je recht komt tussen al die andere kandidaten. Want jij bent veel meer dan een paar A4-tjes! Laat het zien en wordt uitgenodigd voor een gesprek op inhoud, karakter en jouw toegevoegde waarde. 

 
Over Stukje Tekst

Jan van Vlissingenhof

58 5709 AR Helmond

06-22388279

Bank NL71 RABO 0308185625 KVK 64869326

Stukje Tekst over
Saaie stukjes tekst
  • Stukje Tekst op Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon