Ontdek je SMOEL

Oké. Een stem met een onderscheidende eigen lading heb je niet zomaar. Die moet je:

1. Ontdekken

2. Ontwikkelen

4. Vastleggen

3. Consistent doorvoeren

Doe de test

Blah blah blah blah

Jij bent jij

Nee. We gaan geen doelgroep verzinnen. En geen persona. F*ck Jet uit Laren, want jij bent jij. En als je die gave gast of coole chick laat horen in alles wat je aan content naar buiten gooit, trek je dito mensen aan. Dudes die jou begrijpen en vet vinden wat jij doet, op jouw manier. Niet op de manier dat jij denkt dat zíj het vet vinden.
Let's Keep it real.

En los

Want als je kunt zeggen "I feel you" wordt het pas echt leuk. Door je eigen crowd te helpen krijgt je dagelijkse ding meer betekenis. En het gaat makkelijker. Want je begrijpt elkaar, en de klik tussen jou en je klanten zorgt voor die lekkere flow. Dát gevoel. Daarom was je voor jezelf begonnen.
VOOR JEZELLUF. Je wilde vrij zijn. Misschien van je hobby je werk maken. En dat het niet als werk zou voelen. Schuif jij shit voor je uit omdat je een f*ucking saaie opdracht is? Of zijn klanten ontevreden omdat ze een andere visie hebben dan jij? Dat is allemaal opgelost als je in staat bent om klanten aan te trekken die écht bij je passen. En dan ga je los: lekker ondernemen met een blije bakkes.
 
Ja toch.
Over Stukje Tekst

Jan van Vlissingenhof

58 5709 AR Helmond

06-22388279

Bank NL71 RABO 0308185625 KVK 64869326

Stukje Tekst over
Saaie stukjes tekst
  • Stukje Tekst op Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon