Bloggen uitbesteden

Bloggen voor je bedrijf is slim. Je kunt van je laten horen. Het helpt dus bij zichtbaarheid. En met waardevolle inhoud laat je zien hoe goed je bent. Gebruik je ook nog een persoonlijke en sympathieke tone of voice, zorg je dat klanten-to-be zich met je identificeren.

 

Bloggen voor vindbaarheid. Zo werkt het:

Blogger gezocht! Steeds vaker zie je oproepen zoals deze en dat is niet voor niets. Bedrijven profiteren steeds meer het blog als manier om organisch beter te worden.Dit is waarom:

  • Hoe meer content een website heeft, hoe meer woorden en kansen er zijn om ergens op gevonden te worden. Content blijven toevoegen loont dus.

  • Het is voor de webcrawler van Google belangrijk om regelmatig veranderingen waar te nemen op de website. Op sites waar niets gebeurt, komt hij steeds minder vaak langs en blijft hij uiteindelijk zelfs weg.

  • Met een blog kun je steeds weer andere relevante zoektermen in de spotlight zetten, waardoor de site op steeds meer termen gevonden kan worden.

  • Interne links zijn ook belangrijk voor SEO. Je laat de lezers van het ene naar het andere blog hoppen of naar je producten of dienstenpagina's. Dus het werkt ook op die manier aan conversie! 

Bloggen uitbesteden doe je om deze redenen:

  1. Professioneel bloggen voor SEO vraagt om een goede voorbereiding met zoektermen onderzoek en een contentplanning. Hiervoor heb kennis van SEO tekstschrijven nodig en bovendien kost het heel veel tijd.

  2. Het publiceren van een nieuw blog met regelmaat van de klok vraagt om discipline. In de praktijk gaan gaan klantenvragen meestal voor en krijgt het bloggen geen prioriteit.

  3. Afgezien van SEO doelen, moet het geheel ook nog steeds lekker leesbaar zijn en de doelgroep aanspreken in een passende tone of voice. 

 

Kom jij ook tijd te kort? Ik help je graag met losse blogs om drukke tijden op te vangen of structureel met een SEO blogabonnement

Blogger gezocht?

Ben je eraan toe om het over te dragen?  Met jouw specifieke wensen stel ik een blogabonnement op maat samen.  

Over Stukje Tekst

Jan van Vlissingenhof

58 5709 AR Helmond

06-22388279

Bank NL71 RABO 0308185625 KVK 64869326

Stukje Tekst over
Saaie stukjes tekst
  • Stukje Tekst op Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon